Konferenca ESREA 2010

Konferenca ESREA 2010 z naslovom Adult learning in Europe – understanding diverse meanings and contexts (Izobraževanje odraslih v Evropi – razumevanje različnih pomenov in sobesedil/okoliščin) je potekala od 23. do 26. 9. 2010 v Linkoepingu na Švedskem.

Konferenca ESREA 2009

Letošnja konferenca ESREA (European Society for Research of the Education of Adults) – Gender network conference je bila organizirana med 8. in 10. oktobrom v mestecu Hull v severni Angliji za približno 30 udeležencev.

Konferenca CRIS 2008

Med 5. in 7. junijem 2008 je v Mariboru, v kongresnem centru Habakuk, potekala 9. mednarodna konferenca CRIS 2008 (9th international Conference on Current Research Information Systems) z naslovom Začnimo dobri CRIS: Zagotavljanje kakovosti storitev za uporabnike v evropskem raziskovalnem prostoru (Get the Good CRIS Going: Ensuring Quality of Service for the User in the ERA).

Sestanek delovne skupine ERA IST

Tempusov projekt JEP 16059/2001 Izgradnja kooperativne knjižnične mreže visokošolskih knjižnic v Srbiji bo mrežo univerzitetnih in fakultetnih knjižnic organiziral v enoten sistem, ki bo zagotavljal boljše pogoje za izmenjavo podatkov, racionalno nabavo v knjižnicah in boljši dostop do publikacij znotraj in zunaj Srbije.

Iskanje:

Išči po strokovnih področjih:

Zadnji objavljeni članki: