Mobilna aplikacija naj služi uporabnikom

Poslanstvo mobilne aplikacije naj bo zagotavljanje čim višje stopnje uspešnosti, učinkovitosti in zadovoljstva, kar občuti uporabnik, ko z aplikacijo dosega svoje cilje. To je uporabnost. Da bi to dosegli, morajo načrtovalci in razvijalci mobilnih aplikacij upoštevati standarde, priporočila in smernice. To je prava pot do kakovostnega izdelka, katerega uporabniški vmesnik in vsebina sta združena v homogeno celoto.

Konferenca MCCSIS 2011

Pod pokroviteljstvom organizacije IADIS (International Association for Development of the Information Society) se je od 20. do 26. julija 2011 v Rimu odvijala konferenca MCCSIS – Multi Conference on Computer Science and Information Systems, v okviru katere se odvija 16 mednarodnih konferenc s področja računalniških znanosti in informacijskih sistemov.

Konferenca MCCSIS 2008

Pod pokroviteljstvom organizacije IADIS (International Association for Development of the Information Society) je bila od 22. do 27. julija 2007 v Amsterdamu organizirana konferenca MCCSIS (Multi Conference on Computer Science and Information Systems), v okviru katere se je zvrstilo trinajst mednarodnih konferenc s področja računalniških znanosti in informacijskih sistemov.

Iskanje:

Išči po strokovnih področjih:

Zadnji objavljeni članki: